Publisert av: fanteliv | 26.05.11

Snart 2 døgn overstått.

Gikk første døgnet for motor rett mot Irland. I går ettermiddag la vi om kursen og går nå rett nordover for å hente vind. Seiler på skarpt kryss med relativt høy sjø og mye bevegelse i båten. Det er KALDT om natten og nattevaktene er ikke spesielt hyggelige. Derfor går vi nå 4 timers vakter. Jeg merker at jeg ikke var godt nok psykisk forberedt på denne etappen, og sliter litt mer enn forrige gang. Håper det blir bedre når vi får vinden inn fra NV/V og vi kan seile litt rom slør.

Ellers skal vi prøve å feire Mats sin 13-års dag i dag. Det er virkelig en kunst å bake kake under disse forholdene. For øyeblikket er Petter den som klarer seg best nede i båten, så det spørs om det ikke blir hans jobb.

Utseilt 217 nm


Responses

 1. Hei til dere alle.
  Vi møttes i BVI, Lisbeth og jeg på «Viking Spirit», fikk oppleve litt av deres livsglede
  og tydelige seilglede. Seilgleden kan iblandt avta når bør og sjø blir for trasig, men desto bedre blir den når systemene ordner seg og sola varmer.
  Vi har også hatt gleden av å følge med på deres nettside.
  Sjøl fløy vi hjem 3. og 4. og har kommet vel over oppstarts jobb med hjem, båt og bil. Været i SørNorge har kommet tilbake til normalen med ustabilt vær etter en en
  særdeles vakker april.
  Jeg tok en titt på Wetteronline som også spår vestlige vinder etter hvert så det skulle ikke være nødvendig med å pine opp mot nord mer enn god komfort tilsier.
  Ellers skal vi ta med en norsk IW 40 fra Bergen til Irland via Caledonien kanal med tenkt avgang 27-28 juni.
  Skulle dere rekke å komme på disse kanter (Kristiansand) før den tid og ønsker eller trenger en stopp så kan vi stille med bryggeplass i vår havn, godt bad hjemme og bil til hent og bring. Min mobil +47 48079278
  Det hadde vært hyggelig å se dere her.
  Ellers vil jeg bare ønske dere god bør og god seilas videre.

  • Tusen takk for veldig hyggelig invitasjon. Vi vet foreløpig ikke når vi er på de kanter. Vi skal være i Lyngør 10. juli, det er det eneste vi vet. Vi tar kontakt hvis vi kommer til Kristiansand. Spennende med seiltur til Irland!

 2. Håper det ikke blir alt for tøft for deg Anne. Ønsker dere en god seilas uten for mye vær. Noen dager til og dere er framme 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: