Publisert av: fanteliv | 27.05.11

3. døgnet mot Irland

Vi hadde en fin feiring av Mats i går, med mange hyggelige meldinger på telefonen. Petter fikk bakt kake og Mats ble vekket som vanlig på bursdager, med kake på sengen. Rart å ha fått en tenåring i huset. Det er bra det bare er ungene det syns på at tiden går…..

Ellers var Petter den store helten i går. Dynamoen sluttet å lade i løpet av natten. Forsåvidt ingen krise, så lenge vi har agregat. Men kanskje litt frustrerende å måtte ha på agregat når vi går for motor. Vel, problemet lot seg ikke reparere, men Petter hadde selvfølgelig en ekstra dynamo liggende. Vips så var den byttet og Fanteliv kunne igjen fylle batteriene. Da bevilget han seg en liten øl i premie. Vel fortjent.

Til middag var det igjen Petter som tro til å oppfylte Mats sitt ønske om hjemmelaget pizza til middag. Jeg var som man skjønner ikke særlig til bruk i går. Kviknet til mot kvelden og tok meg av seiling og kursstrategi mens Petter fikk en god sammenhengende søvn.

Hadde fin seilvind hele dagen, men den forsvant i løpet av kvelden. Da la vi om kursen mot et veipunkt vi har fått fra Frivind. Det ligger litt syd for direktelinjen, for å være litt føre var av et lavtrykk som er under utvikling nær Irland. Har igjen gått for motor i hele natt og venter på vind fra NV/V. Håper på fin rom slør i noen dager nå.
Ellers ligger nå Ellen, Rikaros, Aries, Fanteliv, HarryZ og Dina fra Os på rad og rekke mot veipunket. Athena, Lehanis og Oda ligger ca 100 nm bak oss, men med samme kurs. Havet er ikke så stort som man tror…..


Responses

 1. Hei,
  Jeg sendte hilsen igår med gratulasjon etc. ser ikke ut for at den gikk ut ?
  Her hjemme har vi det bra og med stort aktivitets nivå. Det siste var Haavik fam.
  fest på Håvik. Samling av haaviker møttes på Karmlund mølle til forening av alle generasjoner. Herfra oss to og Rolf.
  Satt inn 2 x 500 til Mats fra oss to.
  God tur videre.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: