Publisert av: fanteliv | 07.07.11

Norskekysten – hjemme

Vi er i Norge. Vakkert, litt vilt og så helt annerledes enn vi har hatt det siste året. Vi har sett og opplevd så utrolig mye flott, men Norskekysten er likevel noe helt for seg selv. Hadde det bare vært litt varmere!

Vi har brukt god tid på en del av Norge vi ikke har sett før og har nytt hver dag. Vi hadde en kjempe koselig gjensyn med Jazz i Egersund, hvor vi også møtte en båt som skal ut på samme turen. Litt rart å være den som nå sitter med erfaringene og har så uendelig mye å fortelle.

Vi møtte Sjarmen i Kristiansand. De har vi ikke sett siden julaften på Bequia!

Vi har møtt fremmede mennesker som har ønsket oss velkommen hjem og forteller at de har fulgt oss på hele turen. Så flott! Vi håper vi kan ha bidratt til at andre slipper taket i hverdagen og kaster loss, eller kanskje har vi sådd en spire om en drøm som en dag blir et eventyr.

Drømmen i oss lever nok fortsatt videre. Hadde vi fått en pose med penger for et nytt år, hadde vi nok snudd på flekken. Kun en kort tur hjemom for å hilse på alle de vi har savnet!

For et år, for et eventyr vi har hatt! Minnene, opplevelsene, samholdet og erfaringene bærer vi med oss resten av livet. Det blir godt å ta frem når hverdagen kanskje oppleves litt tung i fremtiden. Vi gleder oss…….

Reklame

Svar

  1. OG…etter at vi forlot dere har det vært utrolig givende å lese om det dere opplevdef uten oss…Vi har virkelig «seilt» med dere og nesten opplevd stemningen på land og på vann! Takk for skriveriene dine, det har vært GOD lesing!!

  2. VEL BLÅST! KLEM FRA MAMMAEN TIL CECILIE


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: