Familien Haavik

Familien Haavik består av:

Petter Haavik – 45 år. Vært på sjøen i hele sitt liv i form av hytte i Lyngør. Fikk sin første tresnekke i 1988 og har siden hatt en eller annen for for båt. Begynte å seile stor båt i 1993. Ingen formell båtkompetanse utover VHF sertifikat – foreløpig. Uvurderlig «handyman» som fikser ALT. Et «must» på en gammel båt.

Anne Haavik – 45 år. Har drømt om å være på sjøen i hele sitt liv, men hadde en hard kamp mot en hytte på fjellet. Fikk likevel tilbrakt mange sommere ved et båtbyggeri i Risør, og drømmen om langtur startet nok allerede der. Var på seiltur første gang i 1987 i leid båt med venner, og har siden vært i båt hver sommer. Absolutt INGEN formell kompetanse mht. seiling, men jobber også med saken. Må vel i hvertfall ha båtføreprøven……

Mats Haavik – f. 1998. Tilbrakt alle sine sommere ombord i seilbåt og ved sjøen. Skal gå 7. klasse ombord. En aktiv gutt som gleder seg til å reise.

Pia Haavik – f. 2001. Også tilbrakt alle sine sommere ombord i seilbåt og tok sine aller første skritt på dekk. Skal gå 4. klasse ombord. Hun «gruder» seg til turen som vistnok betyr at hun gleder seg til å reise, men gruer seg til å reise fra vennene sine.

På bilde har vi også Nikko som er familiens skipshund til daglig, men som skal være hjemme hos våre fantastiske naboer!

Utover dette har vi foreløpig ingen faste mannskap, men  vet at det kommer flere på besøk på forskjellige steder og håper vi får med oss noe mannskap på enkelte strekninger.

Reklame

Svar

 1. Kanskje Herman og jeg skulle lgge inn ennliten visitt hos dere et eller annet sted i verden?

 2. Hei ønsker dere alle en fantastisk reise i livene deres skal følge med dere på fanteliv

 3. Hei alle 4.

  Det blir artig å følge turen deres. God tur videre.

 4. Hei
  Vi er en familie på 2 voksne og 2 barn jenter født 1998 og 2000 som planlegger denne turen i 2011-2012. Hvordan var det når det gjelder skolearbeid,kommunen vi kommer fra har ikke hatt dette før , men jeg har henvist skolen til å undersøke med Oslo, Vi følger deres reise pluss flere

  • Så hyggelig at dere følger oss, og så flott at dere planlegger tur. Når det gjelder skolen, ble barna skrevet ut av skolen fordi kommunen ikke kan ta ansvar for opplæringen. Vi har likevel et godt samarbeid med skolen og har fått med oss alle bøkene barna trenger det det året. Vi henter ned ukeplaner og arbeidsplaner når vi har tilgang på nett, slik at vi kan følge løpet de har på skolen. Hvis det er noe jeg lurer på, sender jeg en mail til lærerne. Vi har skole 2 timer hver dag. Noen dager med en av oss som lærer, andre dager tar vi hvert vårt barn. Dette fungerer veldig bra og barna ligger godt foran pmedensum. Lykke til! Send gjerne en mail hvis jeg kan hjelpe til noe.

 5. HEI Mats er det varmt hos deg ? jeg håper du har det bra vi savner deg veldig på byskolen, er det gøy å ha et helt år fri du er heldig kunne ønske jeg var deg. ha det fint vidre da ^^

  hilsen celina


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: