Mannskap/Gjester

Irene Andersen og Stein Gisle Hustad Hansen mønstrer på i Falmouth UK ca 14. august og skal være med oss over Biscaya og videre nedover, så lenge de har ferie og lyst. Selv om de begge har seilt tidligere, har de valgt å bruke litt av sommeren til et seilkurs og skal nok få god praksis over Biscaya. Stein har solid kunnskap om sikkerhet fra plattform og har helt sikkert ett og annet å lære oss underveis. Irene lærer fort og er ikke redd for å ta i et tak der det trengs. Vi er helt sikre på at dette blir et bra mannskap og hyggelig selskap.

Familien Haug – Nils Petter, Line og Jonathan  mønstrer på siste uke i Juli, mest sannsynlig i Amsterdam. De blir med over til England. Hvor vi kommer- når, er fortsatt litt usikkert, men spiller heller ikke så mye rolle i og med at avstandene i England er korte med tog. Jonathan er ivrig jolleseiler og skal nok få brukt erfaringene sine derfra. Ellers lite seilerfaring på familien. For håpentligvis får vi en fin tur over kanalen og fine opplevelser i England.

Ole, Kristin, Rolf og Torger Oftedal er familien vi opprinnelig skulle seilt i Karibien sammen med vinteren 2010. Når vi fortalte om våre planer om å reise tilbake, bestemte de seg for å bli med. Dette planla vi allerede i 2004. Nå har vi som kjent valgt å gjøre ting litt anderledes og dermed kommer de heller å besøker oss i julen 2010. Seile i Karibien får vi jo uansett! Rolf  og Torger er da hhv 17 og 13 år. Spesielt Ole og Rolf er store kite entusiaster, og vi regner med at det blir en del av bagasjen. Ole og Anne har forøvrig kjent hverandre i nesten 40 år og er også naboer i Sandefjord.

Familien Kvilhaug/Holm  bestående av Eli, Egil, Ingrid pt 14 og Erik pt 12 er naboer og gode venner. Erik og Mats har kjent hverandre siden de var 3 år og er bestevenner. Hvis alt går etter planen, kommer de  å besøker oss i påsken 2011. Da regner vi med at vi befinner oss rundt BVI’s.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: